sâmbătă, 11 decembrie 2010

let it be... winther


Acesta este machiajul cu care m-am inscris in concursul Antoniei... (aici e putin modificat...) :D
Revin zilele ce urmeaza cu detalii... mai multe foto + culori folosite & so on...


Poop!

joi, 9 decembrie 2010

Antonia make-up artist

Antonia organizeaza un concurs de make-up pe tema Iarna...
Mie, personal, imi place extrem de mult ceea ce iese din mana ei (make-up-urile facute de ea sunt extraordinare!) Si consider ca acest concurs ne pune la munca imaginatia, mai ales ca nu are reguli stricte!... concurs fiind, vor fi si premii!



Mai sunt doar 2 zile in care va puteti inscrie la acest concurs! Nu ratati!:)


Mai multe detalii gasiti aici.


Poop!

duminică, 5 decembrie 2010

Rujuri noi...

Va vorbeam zilele trecute de nemultumirea mea legata de eficienta serviciului postal in Calarasi... si va spuneam ca am asteptat o ora pentru 2 colete... dar a meritat :D
Asteptam 2 rujuri de la NYX, un fond de ten Almay si un gloss Sally Hansen. Nu sunt multe chestii insa am tot amanat o comanda pentru rujurile NYX si cand m-am hotarat nu prea mai erau pe stoc nuantele pe care mi le doream (Indian Pink... nu mai este :(( ). Pana la urma am luat doar Hether si Christie, eu le aveam deja pe Vitamin si Paris. Sunt foarte multumita de aceste rujuri! Sunt cremoase si au culori foarte frumoase! Imi plac la nebunie! De cand il am pe Paris numai cu el imi dau :D


Christie: 

Heather:

 Paris:

Vitamin:



Line Smoothing Mineral Lip Treatment de la Sally Hansen este un glos dragut, care desi cam lipicios imi place pentru ca are o consintenta bogata si o culoare frumoasa. Are si un pic de shimmer prin el dar pe buze abia daca este perceptibil.






Cat despre fondul de ten Almay.... hmmm... nu sunt neaparat dezamagita de el ci de cei care pe site au scris altceva.
Ce spun ei:  ”Fond de Ten Almay Nearly Naked - Obtii acoperirea pe care o doresti, ai in plus factor de protectie solara SPF15 si nici nu-l simti pe fata!


Este aproape inexistent cu formula usoara, fara uleiuri, in varianta compacta, care iti va crea un ten fara imperfectiuni si va lasa pielea ta sa se vada intr-un mod natural.
Este imbogatit cu antioxidanti si vitaminele A, C si E.
Extractul din seminte de grapefruit protejeaza pielea, in timp ce extractul de aloe calmant, hidrateaza.

Citind in descriere ”varianta compacta”, nu m-am gandit deloc la un buretel imbibat cu fond de ten!!! Dar trecand peste asta si peste faptul ca, nunata e cam inchisa pentru mine, aceste fond de ten este ok, cu o acoperire medie, ramane toata ziua pe fata. 
Eu l-am tinut ieri toata ziua prin casa ca sa imi fac o idee despre el. Este ok, doar ca iti lasa fata un pic cam uleioasa dupa demachiere, partea buna este insa ca nu pare uleios tenul si cat timp ai fondul de ten pus...asta cu toate ca ”nu contine uleiuri”.
Eu sincer ma gandesc serios sa nu astept vara pentru a-l putea folosi si ma bate gandul sa torn peste el dintr-un fond de ten mai deschis :D
Dar de cumparat nu-l voi mai cumpara din nou. :)

Cam asa arata: 







Good day! I said good day! :) (That 70s show) ;)

vineri, 3 decembrie 2010

O privire misterioasa....


..... este ”invelita” de niste gene lungi, dese, cu o culoare intensa... 
Oricare dintre noi ne-am dori gene mai lungi si mai dese... si multe dintre noi am oftat cand am vazut un barbat cu astfel de gene si ne-am gandit ca e nedrept ca el sa aiba asemenea minunatie iar noi, fara rimel, sa nu poti iesi din casa cu ale nuastre....
Ce usurare totusi ca exista mascara, clestisorul de gene si chiar genele false :)


Regula de aur a unor gene sanatoase e ca machiajul de peste zi trebuie intotdeauna indepartat inainte de culcare. Nu conteaza cat de obosita esti sau cat de tarziu e, acest pas nu se sare niciodata. Vei evita astfel nu doar infectii ale ochiului ci si ruperea sau caderea genelor. Foloseste un demachiant potrivit si curata ochiul cu miscari circulare si usoare. Apoi aplica o crema pentru ochi masand usor.

Tot pentru ingrijirea si frumusetea genelor poti incerca sa le masezi usor in fiecare seara cu ulei de ricin sau ulei de migdale (poti folosi o periuta veche de rimel pe care ai curatat-o in prealabil pentru a indeparta rimelul intarit). Vei observa ca genele tale vor arata mai lungi si mai groase. Poti incerca sa folosesti in acelasi fel si vaselina rectificata pentru uz cosmetic. Indiferent de produsul pe care il alegi din variantele de mai sus, dimineata indeparteaza-l in felul urmator. Umezeste un prosop moale in apa calda, pune-l pe ochi, lasa-l cateva minute iar apoi tamponeaza usor linia genelor.
 

 Pentru a da volum genelor tale foloseste un rimel potrivit. Incearca sa te tii deoparte de produsele ieftine de care nu ai auzit niciodata si prefera sa achizitionezi unul dintr-o gama cunoscuta (chiar daca nu neaparat scumpa). Cand iti alegi rimelul incearca sa tii minte urmatorul lucru. O periuta potrivita pentru o aplicare usoara si corecta e mai mare in partea de mijloc si devine subtire spre varf (pentru a putea aplica rimel pe genele din colturile ochiului). De asemenea, perii acesteia nu trebuie sa fie foarte desi; niste peri putin mai rari iti vor diferentia genele ridicandu-le si aplicand rimel pe fiecare dintre ele .

De asemenea, e bine sa ai in trusa ta de cosmetice atat un rimel obisnuit cat si un rimel rezistent la apa pe care sa il folosesti in zilele ploioase sau zilele petrecute la mare. Avand in vedere ca se indeparteaza mai greu decat rimelul obisnuit creste riscul sa iti rupi sau sa iti smulgi o geana. Prin urmare nu folosi rimel rezistent la apa decat atunci cand e necesar.
 

Cand vine momentul machiajului tine minte urmatoarele lucruri. Daca intentionezi sa folosesti un aparat pentru intors genele atunci e obligatoriu sa il folosesti inainte de aplicarea acestuia. In caz contrar risti sa le rupi sau sa le smulgi. Curbeaza-ti usor genele cu aparatul iar apoi aplica un strat de rimel.

Cand aplici rimelul directioneaza genele din partea central in sus, cele din coltul exterior spre tample iar cele din coltul interior spre baza nasului.
 
Te poti folosi si de alte ajutoare pentru a face genele sa para mai lungi si mai dese, si anume gene false. Retine totusi ca genele false nu sunt un produs pentru utilizare zilnica ci doar pentru ocazii.

Poti opta pentru gene false care sa iti dubleze intreaga linie a genelor naturale sau pentru gene individuale pe care le aplici din loc in loc. Expertii recomanda folosirea genelor individuale deoarece arata mai natural.

Spre exemplu, poti pune un fascicul de 3-4 fire false in colturile externe ale ochiului. Inainte de a le aplica ai grija sa le scurtezi daca sunt foarte lungi. Le poti taia la dimensiuni putin diferite. Foloseste-te de o penseta pentru a le pune cu usurinta iar apoi aplica rimelul ca de obicei.

Pentru a lipi genele false foloseste intotdeauna un lipici special pentru asta. Cand vine timpul sa le dai jos, indeparteaza-le cu multe grija si rabdare pentru a nu smulge genele naturale.
 
Dupa cum probabil ai observat, de multe ori rimelul se aduna pe gene la aplicare dandu-le un aspect inestetic. Pentru ca genele sa arate frumos dupa aplicare ai grija ca periuta sa nu fie incarcata cu rimel. Pentru a indeparta cantitatea in plus sterge periuta de un servetel. Uita-te un sus si aplica rimelul de la radacina spre varfuri miscand periuta in zig-zag, ca si cum ti-ar tremura mana, pentru a face genele sa para mai groase si pentru a le separa.


Daca genele tale au o culoare puternica atunci nu e nevoie sa aplici un rimel colorat, poti opta pentru un rimel transparent care iti va ridica genele si le va face lucioase. Poti fi sigura ca astfel rimelul nu se va intinde, curge sau aduna.

Dupa ce ai aplicat primul strat de rimel, periaza genele cu o periuta speciala sau cu o periuta de la un rimel mai vechi pe care ai curatat-o in prealabil. Vei indeparta astfel rimelul in plus. Daca e nevoia, poti aplica apoi inca un strat de rimel.
 
Nu uita ca rimelul nu se imprumuta niciodata deoarece exista un risc foarte mare de infectii. De asemenea, in cazul in care contactezi o infectie a ochiului trebuie sa renunti la machiaj pana dupa vindecare.

miercuri, 1 decembrie 2010

Asa e peste tot??

Buna!

Nu stiu cum faceti voi, insa eu, cand comand ceva online mai mereu prefer ca produsele sa imi fie aduse prin Posta Romana... ba pentru ca transportul e oferit gratuit, ba pentru ca este mai ieftin si fac o economie - mereu ma gandesc ca diferenta de la curier rapid si Posta Romana + o diferenta de bani = alt produs :D.
Asa ca saptamana asta asteptam doua colete prin Posta Romana cu produse comadate online. Vineri am gasit primul aviz in cutia postala iar luni a venit si cel de-al doilea, asa ca ieri dimineata, pe la ora 8, m-am dus la posta sa imi ridic coletele.




M-am bucurat enorm cand am vazut ca la un ghiseu este o perosoana iar la celalalt sunt 2. M-am dus la ghiseul destinat coletelor, am asteptat sa termine domnul din inaintea mea, a venit randul meu, ii dau madatele postale primite si C.I.-ul, imi spune suma de plata si ma trimite la celalat ghiseu (niciodata nu am inteles de ce ridici coletul de la un ghiseu dar platesti pentru acelasi colet la alt ghiseu!?!). Toate bune si frumoase insa la celalat ghiseu deja erau 5 persoane asteptand pentru ca tanti de acolo vorbea la telefonul personal!!!
Ii spun doamnei de la ghiseul cu coletele ca sunt in graba (la 9,00 trebuia sa fiu la munca) si o rog sa ii las dansei banii, fara sa imi dea factura dar, evident, nu a vrut. Asa ca, frumusel, m-am asezat la coada formata aici. Si am stat.. si am stat.. si am stat... 30 de minute!!!! 5 persoane!!! Va vine sa credeti ca a reusit sa serveasca 5 clienti in jumatate de ora??!!!!

In fine, mi s-a facut factura pentru plata rambursului si m-am intors la ghiseul cu coletele pentru a le ridica.. insa, cum era de asteptat, alta coada.. 3 persoane! Mi-am cerut scuze celor de acolo si m-am dus direct la tanti de la ghiseu ca sa ii dau factura de plata in speranta ca imi va da coletele fara sa astept iar la rand... dar nu am avut noroc!! Mi-a zis, cu zambetul pe buze, ca trebuie sa imi vina randul... chiar daca C.I.-ul meu era la dansa si stia foarte bine ca nu mai trebuie decat sa imi dea coletele si sa semnez chitanta aceea... adica 1 minut (cel mult!)... Dar nu.... Asa ca am mai stat inca 10 minute pana a terminat cu perosanele din fata mea! Apoi, dupa alte 5 minute mi-au fost aduse coletele.
Si iata cum pentru un colet este nevoie sa stai la 3 cozi (la ghiseul 1, la ghiseul 2, si iar la ghiseul 1 - daca ai ghinionul sa vina altii in timp ce tu stai la coada de la ghiseul 2, cum a fost ”norocul” meu) si pierzi aproape o ora!!

Ce ma bucura? Ca am fost insipirata si am asteptat si al doilea madat postal si nu am stat de 2 X la cozile astea pentru fiecare colet in parte!:)



Nu inteleg! De ce nu poate face tranzactiile complete si cea de la ghiseul cu coletele??!! De ce trebuie sa stai la cozi imense  pentru a le plati un serviciu?
Si nu v-am zis partea cea mai urata, ghiseul care incaseaza banii pentru colete este acelasi care incaseaza toate celelalte facturi de utilitati, rate la diverse banci, vinde plicuri, face rambursari, primeste scrisorile cu regim special.. adica tot, mai putin de imanatul coletelor!
Nu stiu de ce o mai tine pe cealalta atunci? Ca pana la urma ar putea si asta sa aduca un colet... daca tot le face pe toate.. Si sa nu mai punem ca sunt vreo 4, 5 ghisee dar niciodata nu sunt deschise!!

Asa este peste tot in oficiile postale??? Si voi treceti pe la 3 cozi pentru a va lua un colet?

                                                             (sursa foto: http://adinna.files.wordpress.com/2008/04/posta_romana.jpg)


Kiss! Si un 1 Decembrie cat mai calduros! :)