About me...

Mereu insel asteptarile... cand toti cred ca voi cadea, eu merg mai departe... cand toti cred ca voi reusi, eu excelez... cand toti cred in mine, eu ii dezamagesc... si nu o fac intentionat.. Asta-s eu!!!
Imprevizibilul intr-un ambalaj previzibil si banal....Sunt una din persoanele care in fiecare zi sta pe diverse frum-uri si viziteaza tot felul de bloguri in cautarea de noutati despre make-up, beauty, fashon & so on. 
Am calculatorul plin cu articole de profil si cu o multitudine de informatii utile unui pasionat... Si asa a inceput sa se contureze acest blog.
Mi-am zis ca nu toate avem timpul necesar sa vizitam 10, 15 site-uri / zi si sa citim articolele ce ne intereseaza, cu atat mai mult nu avem timpul necesar sa cautam articolele respective, asa ca am considerat sa este mult mai usor sa existe un loc in care poti gasi ceea ce iti doresti. 
Vrei o masca naturala pentru ten sau pentru par, un sfat despre un make-up reusit sau doar sa vezi noutati, pareri, look-uri, reviwe-uri ale unor produse.. de ce sa nu le cauti intr-un singur loc?
Din pacate nu am timpul pe care mi l-as dori sa il am pentru acest blog... pentru ca am un job la care merg de luni pana vineri, uneori si sambata :(, si un master de terminat... + un iubit de iubit :)... Asa ca doar week-endul va fi pus la bataie pentru realizarea si planificarea postarilor pentru saptamana urmatoare, iar in cursul saptamanii voi incerca sa culeg informatii, sa vad cererile, ofertele si ”materia bruta” pentru a fi prelucrata in vederea finalizarii ”materiei” in week-end.

Sunt deschisa la sfaturi si critici, pareri si propuneri, astept cu nerabdare intrebarile cititorilor ... asa ca nu ezitati sa dati mail la mada_pino@yahoo.comPooooP! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu