vineri, 26 noiembrie 2010

O baie relaxanta

Iata cateva idei pentru o baie relaxanta in acest week-end... si nu numai...



* Se pune in apa de baie un litru de lapte integral amestecat cu doua linguri de miere si o ceasca de ceai de menta. Destindeti-va facand o baie de aproximativ 15 minute. Uscati-va tamponand usor piele cu un prosp moale apoi hidratati-o cu o crema.

* O baie aromata cu ulei de mandarine sau portocale va aduce in scurt timp noi energii. Picurati 4 picaturi si amestecati-le cu o lingura de smantana in apa din cada. Puteti adauga in aceeasi apa si felii din citrice (taiati 8 - 10 felii din diferite citrice).

* Pentru eliminarea toxinelor, in cada cu apa calda vom introduce un saculet cu plante: musetel, menta, flori de tei, frunza de nuc.

* O baie care ne dezintoxica este aceea pe care o facem 15 minute in cada plina cu apa calda in care am dizolvat 1 kg de sare, dupa care facem sudatie infasurandu-ne intr-un prosop gros si acoperindu-ne cu un pled.



* In baie de poate adauga: ceai concentrat de menta, musetel, tei, nalba, ace de brad, plante care sunt calmante si emoliente, care relaxeaza si catifeleaza pielea.

* Pentru tonifierea epidermei se fierb 600g. de frunze si flori de cimbru (la 1 litru de apa), apoi se strecoara si se toarna in cada cand facem baie.

* In cada de baie se adauga o punga de lapte praf, pentru catifelarea pielii, amestecat in prealabil cu apa, sau cu levantica, pentru relaxare.



Enjoy your week-end!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu