joi, 9 decembrie 2010

Antonia make-up artist

Antonia organizeaza un concurs de make-up pe tema Iarna...
Mie, personal, imi place extrem de mult ceea ce iese din mana ei (make-up-urile facute de ea sunt extraordinare!) Si consider ca acest concurs ne pune la munca imaginatia, mai ales ca nu are reguli stricte!... concurs fiind, vor fi si premii!



Mai sunt doar 2 zile in care va puteti inscrie la acest concurs! Nu ratati!:)


Mai multe detalii gasiti aici.


Poop!

5 comentarii:

  1. Multi pupiciiiiiiiii !!! Abia acum am vazut postul tau :-(

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca glumesti...

    am observat asemanari izbitoare cu blogul lui "SpecialKOKO". Aceasta domnisoara superba isi facuse blog-ul cu mult timp inainte sa-l aiba dolofana de Antonia. Sorry, dar mie nu mi se pare ca are clasa, machiajele sunt ultra-copiate si inspirate din cele ale lui Koko. Cauta pe google "Special Koko" si ai sa-mi dai dreptate. In plus, Koko foloseste f. corect lb. romana si din partea mea jos palaria pt o fata frumoasa si despteapta. :)

    No offense! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. * Antonia nu are clasa, sorry. I was in a hurry. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Din cand in cand "vizitez" blogul lui Koko, si, da, ai dreptate, e o tipa foarte talentata! Dar nu cred ca Antonia copiaza look-urile lui Koko, mi se par 2 stiluri toatal diferite!

    Oricum, nu sunt aici sa fac o comparatie intre ele, nici pe departe! Bafta amandurora, eu le admir pentru munca lor, indiferent ca tu sau altcineva le crede frumoase sau nu, destepte sau nu, cu clasa sau fara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu draga, dar ziceam asa... alege-ti alte modele in viata... nu grasane, nescolite si mahalagioaice...

    RăspundețiȘtergere