duminică, 5 decembrie 2010

Rujuri noi...

Va vorbeam zilele trecute de nemultumirea mea legata de eficienta serviciului postal in Calarasi... si va spuneam ca am asteptat o ora pentru 2 colete... dar a meritat :D
Asteptam 2 rujuri de la NYX, un fond de ten Almay si un gloss Sally Hansen. Nu sunt multe chestii insa am tot amanat o comanda pentru rujurile NYX si cand m-am hotarat nu prea mai erau pe stoc nuantele pe care mi le doream (Indian Pink... nu mai este :(( ). Pana la urma am luat doar Hether si Christie, eu le aveam deja pe Vitamin si Paris. Sunt foarte multumita de aceste rujuri! Sunt cremoase si au culori foarte frumoase! Imi plac la nebunie! De cand il am pe Paris numai cu el imi dau :D


Christie: 

Heather:

 Paris:

Vitamin:



Line Smoothing Mineral Lip Treatment de la Sally Hansen este un glos dragut, care desi cam lipicios imi place pentru ca are o consintenta bogata si o culoare frumoasa. Are si un pic de shimmer prin el dar pe buze abia daca este perceptibil.






Cat despre fondul de ten Almay.... hmmm... nu sunt neaparat dezamagita de el ci de cei care pe site au scris altceva.
Ce spun ei:  ”Fond de Ten Almay Nearly Naked - Obtii acoperirea pe care o doresti, ai in plus factor de protectie solara SPF15 si nici nu-l simti pe fata!


Este aproape inexistent cu formula usoara, fara uleiuri, in varianta compacta, care iti va crea un ten fara imperfectiuni si va lasa pielea ta sa se vada intr-un mod natural.
Este imbogatit cu antioxidanti si vitaminele A, C si E.
Extractul din seminte de grapefruit protejeaza pielea, in timp ce extractul de aloe calmant, hidrateaza.

Citind in descriere ”varianta compacta”, nu m-am gandit deloc la un buretel imbibat cu fond de ten!!! Dar trecand peste asta si peste faptul ca, nunata e cam inchisa pentru mine, aceste fond de ten este ok, cu o acoperire medie, ramane toata ziua pe fata. 
Eu l-am tinut ieri toata ziua prin casa ca sa imi fac o idee despre el. Este ok, doar ca iti lasa fata un pic cam uleioasa dupa demachiere, partea buna este insa ca nu pare uleios tenul si cat timp ai fondul de ten pus...asta cu toate ca ”nu contine uleiuri”.
Eu sincer ma gandesc serios sa nu astept vara pentru a-l putea folosi si ma bate gandul sa torn peste el dintr-un fond de ten mai deschis :D
Dar de cumparat nu-l voi mai cumpara din nou. :)

Cam asa arata: 







Good day! I said good day! :) (That 70s show) ;)

2 comentarii: