duminică, 31 octombrie 2010

Arabian Blue&Pink Make-up















Eyes:
ELF Eyelid Primer;
120 Pallet;
NYX Glitter Cream Pallet;
No Name Eye Shadows;
ELF Cream Eyeliner;
Maybelline - Colossal Mascara;
Elegant Lashes #201 Black;


Eyebrows:
NYX Eyebrow Care Powder (Dark Brown/Brown);
ELF Clear Mascara;
ELF All Over Cover Stick (Spotlight);
No Name Eyebrow Pencil;


Face:
AslaVital Moisturizing Cream;
Maybelline Cover Stik Anti-Redness;
Avon - Solutin Plus - Visual Perfection Tint Release Moisruriser SPF 20;
Miss Sporty So Matte Foundation (2- Medium);
ELF Clarifing Powder (Honey);
ELF Healty Glow Bronzing Powder (Sun Kissed & Luminance);
No Name Eye Shodow & Blush Pallet --- Blush;




Lips:
NYX Round Lipstick (Vitamin);



 Brushes:
ELF Defining Eye, Blendin Eye, Eye Shadow & Eye Liner Brushes;
ELF Studio Line Blush, Angled Foundation & Powder Brushes;
No Name Blush & Eye Shadows Brushes;



miercuri, 27 octombrie 2010

Scapa de celulita!

Hello! Uite cateva metode pentru a lupat impotriva celulitei...

METODA CIUPITULUI: intareste tesutul epitelial. In fiecare dimineata si seara prinde cu degetele pielea din zona atinsa de celulita, tine-o cateva momente ridicata, apoi las-o sa isi revina.



PERIAJUL USCAT: masajul efectuat cu ajutorul periei uscate sau a unei manusi aspre actioneaza asupra acumularii de grasime, dizolvandu-le. Circulatia sangelui se accelereaza si tesutul este activat. Maseaza-ti in fiecare zi, 5 minnute, dimineata si seara, pernele de grasime cu ajutorul periei sau al manusii de baie, in sens circular.


BAI DE PLANTE: adaosul de rozmarin, cimbru, castane salbatice in apa de ploaie accentueaza irigarea cu sange a epidermei. Pentru asta trebuie sa faci 2 bai pe saptamana.



DIETA ANTI-CELULITA: fructe proaspete si salata de legume, peste si crustacee, paine integrala si produse lactate, toate acestea intaresc tesutul conjunctiv, plus 2 - 3 litri de apa minerala sau ceaiuri pe care trebuie sa le bei in ficare zi.


DUSURI ALTERNATIVE: in fiecare dimineata proiecteaza asupra zonelor atinse de celulita un jet de apa fierbinte alternat cu un jet de apa rece. Aceste dusuri intaresc tesuturile.


CUBURI DE GHEATA: freaca in fiecare zi locurile atinse de celulita cu cuburi de gheata. Socul rece accelereaza circulatia sangelui.


Poop!Madd

I am back & a littel haul

Dupa 3 saptamani de absenta revin.... Fiind prinsa intr-o situatie de familie nu am avut acces all the time la ineternet si nici la my lovely laptop :) Insa chiar daca am stat departe de ”lume” :)) am reusit sa imi iau ultimile comenzi facute online si nu numai... Asa ca enjoy!:)


Din pacate imaginile nu sunt de cea mai buna calitate.. dar... merge :)

Inainte sa fiu prinsa in altceva am reusit sa fac o comanda pe genutze, de unde am luat o perche de gene false, un adeziv Duo pentru acestea, un baton corector pentru pete rosii si un fard pentru sprancene de le Revlon.
Tot acum mi-a venit si comanda pe care am facut-o dupa ce am citit ca nu vom mai avea un reprezentant NYX in Romania, asa ca am comandat pe mekeup-shop fardul pentru sprancene, un jumbo pencil si o trusa eyes shadow glitter.

Si pentru ca in primavara, in timpul renovarii locuintei, paleta mea 120 a fost distrusa iremediabil, abia acum am reusit sa mai comand una (mi-a fost dor de ea) :D.


Nu sunt mare fan Avon, dar unele chestii de la ei chiar imi plac.. asa ca ultima mea comanda a constat in FDT Calming Effect (ivory -  e cam deschis chiar si pentru mine... dar i like it anyways), un ruj al carui nume nu il stiu (era pe eticheta pe care am arunca-o :D) insa culoare este Peach, un set Solutions Plus format din demachiant gel, crema iluminatoare pentru fata si crema iluminatoare pentru ochi; o crema pentru picioare, un gel de dus Aloha (e preferatul meu din gama Senses), o crema pentru corp hidratanta, un creion de ochi cu 2 capete (unul gri, unul negru), o masca pentru fata cu namol de la Marea Moarta (era iar la reducere asa ca am luat-o chiar daca mai am una), un baton corector clearskin si setul acela dragut de pile pentru unghii.


 Cam astea au fost comenzile.. prin diferite mijloace.. :D


Restul produselor sunt cumparate din diverse locuri, in diverse zile ale perioadei mele de lipsa...: o oja a carei culoare o ador, un clestisor verde de intors genele :), un ruj de la Deborah a carui culoare este aproape la fel ca cea a ojei, o trusa eyes shadow no name (culorile sunt foarte pigmentate - o sa fac in curand un look cu ele - sunt superbe), 5 creioane de ochi no name: verde, vernil, albastru, indigo si mov.


In imagine se poate vedea si un parfum, Noa de la Cacharel, pe care nu l-am cumparat, l-am primit de la iubitul meu. Ador parfumul.. am uitat de Chance-ul de la Chanel de cand il am :D (parfumul e un cadou no reason.. asa e el, iubitul meu, un scump :X :X ... cele mai multe cadouri de la el le-am primit fara sa fie o zi anume).



P.S.: Inca nu am reusit sa incerc toate produsele... sunt inca in urma cu multe... dar o sa revin la programul meu normal... si nu o sa mai lipsesc :D


PoooP, Madd

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Do your self! Masti pentru par

Tot din seria ”Do your self” am pregatit pentru azi cateva de masti / tratamente pentru par pe care le puteti prepara singure acasa si care promit multe... :)

1. Amestecati 250 ml. de apa de rece cu o lingura de otet de mere si zeama de la o jumatate de lamaie - cu amestecul obtinut spalati-va parul si lasati-l sa actioneze 10 minute apoi clativi bine. Parul va fi mai luminos si mai matasos.

2. Pentru a deschide parul la culoare si a-i oferi stralucire stoarceti 2 lamai si masati radacina parului cu sucul obtinut apoi pieptanati-va. Asteptati 20 minute oar apoi clatiti bine parul.



3. Se fierbe un pahar de bere, la foc mic, pana cand ajunge la jumatatea cantitatii initiale puse la fiert., se amesteca cu sampon si se spala parul normal; pentru un par mai matasos.

4. Schimbati din cand in cand cararea pentru a avea volum.

5. Anti caderea parului - Se iau 5 caăatani de usturoi care se vor pisa, dupa care se pune toata cantitatea la macerat in 400 g. de gaz (trecut prin vata) si se tine timp de 10 zile. O lingura din acest amestec se amesteca cu un galbenus de ou si o lingura de glicerina sau ulei de ricin. Se amesteca bine si se maseaza pielea capului cu acest amestec, ftictionanad bine. Apoi se infasoara capul cu un prosop si se tine asa cat suportati. Daca va ustura spalati-va imediat. Procedura se repeta de 2 ori pe saptamana timp de o luna.



6. Tot anti caderea parului si pentru revigorarea si hidratarea acestuia - 250 g. de maduva de vita, taiata marunt, se pune intr-o cana cu 2 degete de apa, se fierbe 20 minute, dupa care se strecoara. Zeama obtinuta se amesteca cu o lingura de alcool de 70 grade. Cu acest amestec se frictioneaza pielea capului dupa spalare pana cand apare senzatia de arsura (cam 20 minute pe capul ud), apoi se unge capul cu ulei de ricin sau cuisoare (poate sa apara senzatia de arsura). Dupa aceea se unge pielea capului cu compozitia obtinuta prin amestecul unui galbenus de ou cu zeama de maduva. Se infasoara capul intr-un prosop inmuiat in apa fierbinte (cat suportati) si se tine asa pana acesta aproape se raceste. Se infasoara capul intr-in prosop uscat si se mentine asa peste noapte. A doua zi dimineata se face un masaj al capului cu ulei de masline sau de ricin. Dupa o ora se spala capul. Se repeta procedura de 2 ori pe saptamana, timp de o luna.

7. Pentru cresterea parului dar si contra matretii - Radacina de brusture 500 g. se pune intr-un recipient cu apa si se fierbe pana cand se scufunda radacina, apoi se strecoara si se spala bine parul cu aceasta fietura, apoi se spala normal. Seara se tamponeaza (cu ajutorul unui tampon de vata) strict la radacina parului.




8. Tot pentru cresterea parului si contra matretii - Suc de ceapa 400 g. si 100 g. de coniac se amesteca si de frictioneaza zilnic la radacina parului.

9. Contra eczemelor care apar la nivelul pielii capului se recomanada, o data pe saptamana, dupa spalare, sa se frictioneze pielea capului cu sare grunjoasa (degetele umede se inmoaie in sare). Tratamentul este dureros dar eficace. Apoi se clateste capul. Pentru efectul dorit sunt necesare 5 - 6 proceduri.


PoooP!