marți, 30 noiembrie 2010

Wedding dress...

Azi am revazut la HBO filmul ”Razboiul mireselor”... o comedie draguta. Ce imi place cel mai mult in acest film este rochia de mireasa a uneia dintre personajele principale, cea creata de Vera Wang. And I say no more... pozele vorbesc :)






















Imi plac rochiile de mireasa... desi nu am nici un gand :) ... cred ca ziua nuntii este ziua in care orice mireasa trebuie sa fie ca o printesa :D ... asa ca imi place foarte mult genul acesta de rochii, cum este cea de mai sus.

Iata si alte modele ale Verei Wang care imi plac mult:
























Kiss!

luni, 29 noiembrie 2010

Despre trusa beauty & Curatarea pensulelor de make-up

Hello!

Asa cum bine stiti, si produsele de make-up se afla sub influenta bacteriilor si a agentilor patogeni. De multe ori, data de expirare a produsului, inscriptionata pe ambalaj, nu corespunde cu cea reala. Factorii de ordin extren, precum desfacerea produsului in magazin sau stocarea acestuia in conditii nefavorabile precum lumina sau caldura excesiva, dauneaza continutului. De asemenea, contactul cu aerul permite patrunderea bacteriilor ce vor afecta valabilitatea produsului respectiv.



Sunt convinsa ca sunteti familiarizate cu etichetele de tip ”valabilitate: un an de la deschiderea ambalajului.” O formulare cheie, deoarece un produs poate fi conservat timp de o perioada indelungata, insa in conditii nesterile si straine modului de ambalare si sigilare. Orice contact cu sursele externe marcheaza debutul procesului de alterare.

La cat timp de la desfacere se impune inlocuirea produsului?
In cazul fondului de ten, valablitatea variaza intre 3 si 6 luni.
Formula pudra, fie ele pudra compacta, pulbere, blush sau fard de pleoape pot fi utilizate timp de un an.
Concelearul in formula cremoasa este indicat sa fie schimbat dupa 6 luni, in timp ce formulele pudra sau stck rezista un an.
Creionul de ochi si de buze trebuie inlocuit dupa 1 an. La fel si in cazul lipglossului sau a rujului.
Mascara intodeauna se arunca dupa 3 luni de la deschiderea tubului.



Cateva regului de igena:
1. Pastreaza cosmeticele intr-un loc uscat si racoros.
2. Evita folosirea in comun a produselor de make-up. Boli ale ochilor precum conjunctivita se transmit prin utilizarea aceluias creion de ochi, fard de pleoape sau mascara.
3. Cea mai sigura cale este utilizarea pensulelor de machiaj si a aplicatoarelor de fard. In acest fel, esti sigura ca eviti eventualele posibilitati de contaminare. La randul lor, pensulele se dezinfecteaza periodic pntru a evita despinderea firelor de par natural ale pensulelor. Nu uita sa speli si periuta de la tubul de mascara!
4. Schimbarile de materie in culoare, consistenta sau textura, separarea ingredientelor sau un miros neobisnuit semnaleaza faptul ca produsul respectiv trebuie indepartat din trusa ta de beauty.
5. Chiar daca te grabesti si esti in intarziere, niciodata nu lasa produsele desfacute. Inchide-le ermetic. Iar daca inlocuiesti ambalajele sau sticlutele produselor, asigura-te ca acestea au un sistem complet de izolare, precum cel original.
6. Produsele din plante sunt adesea expuse riscului dezvoltarii bacteriilor deoarece nu contin conservanti.



Curatarea pensulelor:
Pentru curatarea pensulelor este indicat sa utilizezi un sampon special sau daca nu, ca inlocuitor, sampon pentru bebelusi, cu o formula usoara. Incearca pe cat posibil sa samponezi varfurile firelor si nu radacina, pentru a evita deteriorarea adezivului folosit la confectionarea pensulei respective. Clateste cu grija pana cand nu se mai pot detecta urma de culare in apa. Apoi lasa pensulele pe un prosop curat la uscat. Nu le agresa cu prosopul pentru a evita deterioarea formei acestora. Curatarea de face in principiu saptamanal, pentru a nu afecta aspectul pensulelor.
Pastreaza pensulele in pahare decorative, in pozitie verticala, mai degraba decat in trusa de make-up. Sunt usor accesibile si isi pastreaza forma mult mai bine.



Pentru spalatul pesulelor va recomand cu incredere produsele ELF din gama Studio pentru curatarea saptamanala si zilnica a pensulelor:  Samponul pentru pensule (foto jos / stanga) si Lotiunea pentru curatat pensulele zilnic (foto jos / dreapta). Aceste produse, pe langa faptul ca isi fac treaba extrem de bine, au si un pret redus: 18 lei / bucata.

duminică, 28 noiembrie 2010

Mya”s Giveaway

 Mya organizeaza un Giveaway care merita toata atentia noastra :D


Pentru detalii: http://myabeauty.blogspot.com/2010/11/giveaway-nr1-feat-wwwmyashopro.html

I love.... ADA

Da, pur si simplu iubesc eyes & lips liner-ele ADA!!!


Au culori pigmentate si foarte frumoase iar liner-ul este cremos si nu se intinde. Le poti folosi atat pentru un machiaj al ochilor cat si pentru buze (chiar daca pe ele nu sunt specificate care cum sunt destinate). Gama lor de culori este variata iar calitatea este extraordinara!


Pentru machiajul ohilor eu imi conturez cu ele ochii pe linia genelor de jos punctand cu acest eye liner apoi cu pensula intind produsul iar efectul este a unui fard foarte pigmantat care dureaza all day long!


Cat despre buze... niciodata nu mi-a ramas rujul pe buze toata ziua. Dar acum ramane!:) Imi fac conturul buzelor cu creionul cel roz (is my favorite!) si cu o pensula ”blenduiesc” produsul in interiorul buzei apoi aplic rujul (in ultimile 2 saptamani numai Paris de la NYX folosesc :D). Ieri am folosit aceasta combinatie si rujul era pe buze cand m-am intors acasa (de la 11:30 pana la 20:00), desi am rontait cate ceva pe la munca, am baut si vorbesc intr-una :)



So, aceste creioane fac minuni!:X


Iar partea cea mai buna abia acum urmeaza - PRETUL:   1buc = 1leu !!!!!!!!

Eu, personal, nu le-as schimba cu alte eyes&lips liner-ure brenduite!

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Trucuri de vedeta

Vedetele de la Hollywood cunosc o sumedenie de trucuri pe care le folosesc pentru a arata perfect la orice ora. Iata cateva dintre ele:



Trucuri pentru par
Pentru a avea un par superb, stralucitor, intinde la varfuri orice fel de crema de fata, de maini, de corp, inainte de culcare. Actiunea cremei este comparabila cu cea a unei creme scumpe pentru par.

Un tratament excelent pentru parul degradat este uleiul de cocos, chiar mai bun decat uleiul de masline. Intinde-l pe par, maseza pielea capului bine si stai asa 30 de minute, apoi spala-ti parul normal. Uleiul de cocos stimuleaza circulatia sangelui in scalp si ajuta la intarirea firului de par.



Ten si corp
Cosurile de fata le poti trata cu... aspirina. Zdrobeste o pastila intr-un bol, adauga putina apa pentru a forma o pasta si pune-o pe cosuri. Aspirina contine acid acetilisalicilic, care este folosit in tratamentele antiacnee.

Pentru a-ti imbunatati tonusul fetei incearca o masca cu aspirina si miere. Zdrobeste o aspirina intr-un bol si amestec-o cu putina apa pana formezi o pasta moale. Adauga cateva lingurite de miere si amesteca bine, apoi intinde masca pe toata fata si las-o 15 minute. Vei fi uimita de rezultate!

Pentru un ten curat foloseste zahar tos in combinatie cu un produs de curatat fata. Combinatia este un scrub perfect care exfoliaza pielea moarta de pa fata fara sa ierite.

Pentru cele cu ten gras sau mixt zeama de lamaie este un remediue natural eficient. Stoarce intr-un bol o lamaie proaspata si aplica cu tampoane demachiante pe toata fata. Las-o sa actioneze cateva minute apoi clateste bine. Este si un bun dezinfectant pentru cele care au cosuri.

Pentru o piele delicata foloseste vin rosu tunci cand faci baie: toarna cateva pahare in cada si destinde=-te 20 de minute in apa calda.



Buze
Un truc miraculos pentru buze senzuale: freaca-ti buzele cu frunze de menta poaspata. Menta creste circulatia sangelui in buze si astfel vor parea mai carnoase, mai sexy.



Unghii
Daca oja de pe unghii si-a pierdut stralucirea si nu ai timp sa iti refaci manechiura, pulverizeaza pe unghii fixativ de par. Imediat isi vor recapata stralucirea si mainile tale vor arata ca si cum acum ai iesit de la salon.



Dantura
Pentru a avea dinti mai albi intr-un timp foarte scurt freaca dintii cu capsuni proaspete pasate in care ai pus o lingurita de apa minerala sau zeama de lamaie cu sare.




Sa fiti frumoase!!! :*

vineri, 26 noiembrie 2010

O baie relaxanta

Iata cateva idei pentru o baie relaxanta in acest week-end... si nu numai...



* Se pune in apa de baie un litru de lapte integral amestecat cu doua linguri de miere si o ceasca de ceai de menta. Destindeti-va facand o baie de aproximativ 15 minute. Uscati-va tamponand usor piele cu un prosp moale apoi hidratati-o cu o crema.

* O baie aromata cu ulei de mandarine sau portocale va aduce in scurt timp noi energii. Picurati 4 picaturi si amestecati-le cu o lingura de smantana in apa din cada. Puteti adauga in aceeasi apa si felii din citrice (taiati 8 - 10 felii din diferite citrice).

* Pentru eliminarea toxinelor, in cada cu apa calda vom introduce un saculet cu plante: musetel, menta, flori de tei, frunza de nuc.

* O baie care ne dezintoxica este aceea pe care o facem 15 minute in cada plina cu apa calda in care am dizolvat 1 kg de sare, dupa care facem sudatie infasurandu-ne intr-un prosop gros si acoperindu-ne cu un pled.



* In baie de poate adauga: ceai concentrat de menta, musetel, tei, nalba, ace de brad, plante care sunt calmante si emoliente, care relaxeaza si catifeleaza pielea.

* Pentru tonifierea epidermei se fierb 600g. de frunze si flori de cimbru (la 1 litru de apa), apoi se strecoara si se toarna in cada cand facem baie.

* In cada de baie se adauga o punga de lapte praf, pentru catifelarea pielii, amestecat in prealabil cu apa, sau cu levantica, pentru relaxare.



Enjoy your week-end!