sâmbătă, 22 ianuarie 2011

New love --> Bottega Verde

Hello,


Am descoprit cel mai bun gel de dus si cel mai hranitor unt de corp si vreau sa va impartasesc si voua noua mea descoperire. :)
De sarbatori, printre altele, mama mi-a adus din Italia sun set de la Bottega Verde format dintr-un gel de dus si unt de corp. Ambele sunt pe baza de ulei de argan si iasomie salbatica.

Despre untul de corp ei spun: uleiul de argan este cunoscut din vechime, ca unul dintre secretele frumusetii femeilor marocane. Untul de corp hidrateaza, hraneste si lasa un parfum discret de iasomie, bergamota si vanilie.

(Ricco e piacevole da massaggiare, lascia la pelle particolarmente vellutata e morbida regalandole una gradevole fragranza calda e avvolgente. Grazie alla presenza dell'olio di Argan assicura alla pelle di tutte le età i benefici di questo prezioso elisir di bellezza: nutre, protegge, ammorbidisce e svolge una forte azione anti-age. L'estratto di Gelsomino è particolarmente benefico per la pelle secca e disidratata. Un vero piacere da concedersi ogni giorno dopo il bagno o la doccia per preservare la bellezza della pelle e proteggerla dal passare del tempo.)
Untul de corp este minunat! Imi lasa pielea extrem de catifelata si frumos mirositoare. Se intinde usor si este foarte usor absorbit de piele iar acesta din urma ramane hidratanta mult timp. Parfumul este un amestec subtil de argan, iasomie si vanilie care ramane pe piele mult iar in momentul in care imi dau cu el se simte in toata camera!

Iar despre gelul de dus: Este produsul ideal pentru o baie hranitoare care lasa toate tipurile de piele moi si matasoase, invaluind corpul cu spuma sa moale si cremoasa si cu o aroma intensa si placuta.
Uleiul de Argan ofera pielii o textura catifelata impresionanta.Extractul de Iasomie este un ingredient foarte eficient pentru pielea deshidratata si uscata. Aceste este mai mult decat un gel de dus : este un produs de frumusete care hraneste simturile si delecteaza pielea. Destinat pentru toate tipurile de piele, mai ales cele deshidratate.
(Ideale per un bagno nutriente che regala setosità e morbidezza a tutti i tipi di pelle, avvolge il corpo con la sua schiuma soffice e cremosa e con la sua calda e intensa fragranza. Un derivato dall'olio di Argan svolge una potente attività emolliente e nutriente. L'estratto di Gelsomino è ottimo per la pelle secca e disidratata. Più di un bagnodoccia è un trattamento di bellezza che sublima la pelle e appaga i sensi!
Ideale per un bagno nutriente che regala setosità e morbidezza a tutti i tipi di pelle. Un derivato dall'olio di Argan svolge una potente attività emolliente e nutriente. L'estratto di Gelsomino è ottimo per la pelle secca e disidratata.
)



 Gelul de dus este cremos, face multa spuma si are acelasi parfum subtil si dulce care ma duce cu gandul la misterul femeilor araboaice.. poate datorita iasomiei (iasomie de desert, specific din Maroc). 

Ambele produse imi plac extrem de mult si le recomand cu caldura! Produsele se gasesc si la noi, am inteles ca prin farmaciile Sensiblu (eu personal nu le-am vazut), iar pretul este in jur de 40 lei fiecare.





Grazie alla presenza dell'olio di Argan assicura alla pelle di tutte le età i benefici di questo prezioso elisir di bellezza: nutre, protegge, ammorbidisce e svolge una forte azione anti-age. L'estratto di Gelsomino è particolarmente benefico per la pelle secca e disidratata. Un vero piacere da concedersi ogni giorno dopo il bagno o la doccia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu