miercuri, 27 octombrie 2010

Scapa de celulita!

Hello! Uite cateva metode pentru a lupat impotriva celulitei...

METODA CIUPITULUI: intareste tesutul epitelial. In fiecare dimineata si seara prinde cu degetele pielea din zona atinsa de celulita, tine-o cateva momente ridicata, apoi las-o sa isi revina.



PERIAJUL USCAT: masajul efectuat cu ajutorul periei uscate sau a unei manusi aspre actioneaza asupra acumularii de grasime, dizolvandu-le. Circulatia sangelui se accelereaza si tesutul este activat. Maseaza-ti in fiecare zi, 5 minnute, dimineata si seara, pernele de grasime cu ajutorul periei sau al manusii de baie, in sens circular.


BAI DE PLANTE: adaosul de rozmarin, cimbru, castane salbatice in apa de ploaie accentueaza irigarea cu sange a epidermei. Pentru asta trebuie sa faci 2 bai pe saptamana.



DIETA ANTI-CELULITA: fructe proaspete si salata de legume, peste si crustacee, paine integrala si produse lactate, toate acestea intaresc tesutul conjunctiv, plus 2 - 3 litri de apa minerala sau ceaiuri pe care trebuie sa le bei in ficare zi.


DUSURI ALTERNATIVE: in fiecare dimineata proiecteaza asupra zonelor atinse de celulita un jet de apa fierbinte alternat cu un jet de apa rece. Aceste dusuri intaresc tesuturile.


CUBURI DE GHEATA: freaca in fiecare zi locurile atinse de celulita cu cuburi de gheata. Socul rece accelereaza circulatia sangelui.


Poop!Madd

Un comentariu: