duminică, 28 noiembrie 2010

I love.... ADA

Da, pur si simplu iubesc eyes & lips liner-ele ADA!!!


Au culori pigmentate si foarte frumoase iar liner-ul este cremos si nu se intinde. Le poti folosi atat pentru un machiaj al ochilor cat si pentru buze (chiar daca pe ele nu sunt specificate care cum sunt destinate). Gama lor de culori este variata iar calitatea este extraordinara!


Pentru machiajul ohilor eu imi conturez cu ele ochii pe linia genelor de jos punctand cu acest eye liner apoi cu pensula intind produsul iar efectul este a unui fard foarte pigmantat care dureaza all day long!


Cat despre buze... niciodata nu mi-a ramas rujul pe buze toata ziua. Dar acum ramane!:) Imi fac conturul buzelor cu creionul cel roz (is my favorite!) si cu o pensula ”blenduiesc” produsul in interiorul buzei apoi aplic rujul (in ultimile 2 saptamani numai Paris de la NYX folosesc :D). Ieri am folosit aceasta combinatie si rujul era pe buze cand m-am intors acasa (de la 11:30 pana la 20:00), desi am rontait cate ceva pe la munca, am baut si vorbesc intr-una :)



So, aceste creioane fac minuni!:X


Iar partea cea mai buna abia acum urmeaza - PRETUL:   1buc = 1leu !!!!!!!!

Eu, personal, nu le-as schimba cu alte eyes&lips liner-ure brenduite!

2 comentarii:

  1. De unde le-ai cumparat!!
    Culorile sunt foarte frumoase...
    Vreau si eu sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca se gasesc la toate magazinele "de la coltul strazii"... daca ai vreun magazin mic si ponosit prin preajma intreaba de ele, sigur le vei are. De asemenea, pe la chioscurile de la gurile de metrou le mai poti gasi :)
    .. merita cautate si incercate ... si la banii astia...:D

    RăspundețiȘtergere