sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Trucuri de vedeta

Vedetele de la Hollywood cunosc o sumedenie de trucuri pe care le folosesc pentru a arata perfect la orice ora. Iata cateva dintre ele:



Trucuri pentru par
Pentru a avea un par superb, stralucitor, intinde la varfuri orice fel de crema de fata, de maini, de corp, inainte de culcare. Actiunea cremei este comparabila cu cea a unei creme scumpe pentru par.

Un tratament excelent pentru parul degradat este uleiul de cocos, chiar mai bun decat uleiul de masline. Intinde-l pe par, maseza pielea capului bine si stai asa 30 de minute, apoi spala-ti parul normal. Uleiul de cocos stimuleaza circulatia sangelui in scalp si ajuta la intarirea firului de par.



Ten si corp
Cosurile de fata le poti trata cu... aspirina. Zdrobeste o pastila intr-un bol, adauga putina apa pentru a forma o pasta si pune-o pe cosuri. Aspirina contine acid acetilisalicilic, care este folosit in tratamentele antiacnee.

Pentru a-ti imbunatati tonusul fetei incearca o masca cu aspirina si miere. Zdrobeste o aspirina intr-un bol si amestec-o cu putina apa pana formezi o pasta moale. Adauga cateva lingurite de miere si amesteca bine, apoi intinde masca pe toata fata si las-o 15 minute. Vei fi uimita de rezultate!

Pentru un ten curat foloseste zahar tos in combinatie cu un produs de curatat fata. Combinatia este un scrub perfect care exfoliaza pielea moarta de pa fata fara sa ierite.

Pentru cele cu ten gras sau mixt zeama de lamaie este un remediue natural eficient. Stoarce intr-un bol o lamaie proaspata si aplica cu tampoane demachiante pe toata fata. Las-o sa actioneze cateva minute apoi clateste bine. Este si un bun dezinfectant pentru cele care au cosuri.

Pentru o piele delicata foloseste vin rosu tunci cand faci baie: toarna cateva pahare in cada si destinde=-te 20 de minute in apa calda.



Buze
Un truc miraculos pentru buze senzuale: freaca-ti buzele cu frunze de menta poaspata. Menta creste circulatia sangelui in buze si astfel vor parea mai carnoase, mai sexy.



Unghii
Daca oja de pe unghii si-a pierdut stralucirea si nu ai timp sa iti refaci manechiura, pulverizeaza pe unghii fixativ de par. Imediat isi vor recapata stralucirea si mainile tale vor arata ca si cum acum ai iesit de la salon.



Dantura
Pentru a avea dinti mai albi intr-un timp foarte scurt freaca dintii cu capsuni proaspete pasate in care ai pus o lingurita de apa minerala sau zeama de lamaie cu sare.




Sa fiti frumoase!!! :*

3 comentarii: