sâmbătă, 5 februarie 2011

Probleme cu storage -ul

Hey Girls!


Vin azi cu un post prin care vreau sa va cer ajutorul (am nevoie de sfaturi, tips-suri) pentru modul de a depozita, mentine produsele de make-up. Eu incep sa am o problema cu asta! :(
Nu am multe insa, desi locuiesc singura intr-un apartament cu 2 camere, nu ma indur sa le mut sau sa le imprastii prin alte parti ale casei, asa ca le tin in baie. In primavra, cand am renovat apartamentul, am amenajat baia tocmai ca sa imi pot tine aceste produse acolo. Insa acum dulapiorul meu + rafturile de la oglinda + spatiul de d`asupra bazinului pentru toaleta sunt full!
Problema mea nu este cantitatea ci modul de a le aseza.. :(

Dulapiorul de care va vorbeam are 3 rafturi si este marisor, iar in el tin, pe randul cel mai sus - unde abia ajung (la cei 1.62 m ai mei :D ) tin creme de corp, demachiante si alte diverse varietati de creme pentru fata si corp. Raftul din mijloc este ocupat de o cutie in care tin produsele pentru fata: fond de ten, pudra, blush, corectoare, primere, farduri de sprancene etc.


Pe ultimul raft tin paletele pentru ochi si buze si o cutie in care tin paletele mai micute, fardurile mono etc.


Tot aici tin intr-o punguta de cadou cele 3 perechi de gene false pe care le am si adezivul pentru acestea.
Intr-un cosulet pe care l-am impartit in 2 cu ajutorul unui carton am pus mascara + creioane de ochi si buze intr-o parte si rujuri, glosuri, balsamuri etc. in cealalta parte. Acest cosulet il tin pe bazinul toaletei pentru ca mascara si ruj / glos folosesc zilnic si imi place sa le am la indemana.


Problema mea este ca aceste cutiute in care tin eu make-up-ul au devenit ineficiente. :( la fel si cosuletul...
Voi cum le asezati? Cum le tineti? Ce ma sfatuiti? :((((

Tin la produsele mele de make-up, chiar daca nu sunt multe si nici scumpe... insa nu as vrea sa le mut intr-o alta camera, aici am o oglinda foarte mare si bine luminata, numai buna pentru make-up :D si imi este mult mai usor daca le am pe toate prin prejma, insa trebuie sa gasesc urgent alta modalitate de a le aseza... :((


Astept opiniile voastre!! PLSSS!! HEEELLPPP!!! :*

6 comentarii:

  1. Eu am dulapioarele din plastic luate din Carrefour(nu sunt scumpe).Am 3 dulapioare(fiecare are 4 sertare)si e numai bine.Toate stau la locul lor..am pus etichete pe sertare(fonduri de ten/blushuri/concealere/eyeliners/produse de buze/palete etc).
    Eu sunt ft multumita...totul arata curat si ordonat :D

    RăspundețiȘtergere
  2. incearca ceva dulapior.eu nu am chiar atat de multe si le tin in camera mea.chiar maine voi scrie despre cum le aranjez,caci mi-am cumparat azi 6 cosulete de plastic f dragute k 1 leu de la jysk;).kisses.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu mi-am luat dulapior din plastic din auchan.e foarte practic si cum a spus si SWEET CRAZY LOLLIPOP toate stau la locul lor

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult fetelor pentru idei!.. cred ca am nevoie urgenta de un astfel de dulapior (macar 1)..

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. uite aici:http://mada-noname.blogspot.com/2011/02/organizarea-produselor-de-make-up.html

    RăspundețiȘtergere