duminică, 30 ianuarie 2011

Eyebrow Powder --> Revlon / NYX / ELF

Hello girls!

De ceva vreme vreau sa fac un post despre fardurile pentru sprancene.. dar ocupata cum sunt :D nu am reusit. Si pentru ca azi trebuia sa fie ziua rezervata doar pentru invatat pentru ultimul meu examen din acest semestru, o sa il fac azi :D (like I say... orice ca sa nu invat)

Pana acum juma` de an foloseam un creion pentru sprancene No Name si eram oarecum multumita de ce facea.. apoi, documantandu-ma am descoperit fardurile pentru sprancene iar primul pe care l-am comandat a fost Revlon Vital Radince - Brow Fill - In Powder (02 Blonde).


Asa arata sprancenele mele cu acest fard:



In aceasta cutiuta gasiti 2 farduri: unul deschis si altul mai inchis, o pensulica si o oglijoara.
Imi place foarte mult la el pensulica pentru ca e subtire, moale dar in acelasi timp suficient de tare cat sa te ajute sa "desenezi" ce vrei cu ea.
Nu imi place foarte mult acest fard pentru ca nu umple eventualele "gauri" si nici nu iti poti contura sprancenele cu el pentru ca nu este suficient de pigmentat. Eu consider ca este bun pentru fetele care au sprancenele perfect conturate de la mama natura si au nevoie doar de putina accentuare a culorii, pentru ca de corectat nu le poti corecta cu acest fard.


Ulterior am achizitionat Eyebrow Cake Powder (Dark Brown/Brown) de la NYX. Intr-o cutiuta micuta, draguta, gasiti 2 farduri, o ceara pentru sprancene si 2 pesulici: una unghiulara si una ca celele de la mascara.
Fardurile sunt pigmentate, poti umple si contura usor cu ele sprancenele iar ceara ti le aseaza frumos.





Imi place mult acest fard insa il consider potrivit pentru machiajele de seara pentru ca, datorita pigmentatiei, sprancenele nu arata chiar natural.
Singurele minusuri pe care le  vad la acest kit sunt lipsa oglinzii din cutiuta si grosimea destul de mare a pensulei unghiulare - nu prea este ok daca ai sprancenele subtiri, mai ales in partea exterioara a acesteia.


Un alt fard pentru sprancene pe care il am este Eyebrow Kit (light) de la EFL Studio. Intr-o cutiuta neagra, oarecum eleganta, gasim un fard deschis si o ceara colorata intr-un maro inchis, o oglinda generoasa pentru dimensiunea cutiei si o pesnula cu doua capete: unul unghuilar iar celalat rotund si foarte flafy.




Eu folosesc fardul cu pensula rotunda si reusesc sa evidentiez si sa umplu spatiile goale iar pensula cealalta o folosesc pentru ceara, cu care imi conturez sprancenele si le "asez". Aspectul final este natural de aceea acesta este kitul pentru sprancene pe care il folosesc zi de zi.




Acum nu mai m-as intoarce la creionul pentru sprancene :D

Voi ce folositi pentru machiajul sprancenelor?


Week-end placut! Pup

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

New love --> Bottega Verde

Hello,


Am descoprit cel mai bun gel de dus si cel mai hranitor unt de corp si vreau sa va impartasesc si voua noua mea descoperire. :)
De sarbatori, printre altele, mama mi-a adus din Italia sun set de la Bottega Verde format dintr-un gel de dus si unt de corp. Ambele sunt pe baza de ulei de argan si iasomie salbatica.

Despre untul de corp ei spun: uleiul de argan este cunoscut din vechime, ca unul dintre secretele frumusetii femeilor marocane. Untul de corp hidrateaza, hraneste si lasa un parfum discret de iasomie, bergamota si vanilie.

(Ricco e piacevole da massaggiare, lascia la pelle particolarmente vellutata e morbida regalandole una gradevole fragranza calda e avvolgente. Grazie alla presenza dell'olio di Argan assicura alla pelle di tutte le età i benefici di questo prezioso elisir di bellezza: nutre, protegge, ammorbidisce e svolge una forte azione anti-age. L'estratto di Gelsomino è particolarmente benefico per la pelle secca e disidratata. Un vero piacere da concedersi ogni giorno dopo il bagno o la doccia per preservare la bellezza della pelle e proteggerla dal passare del tempo.)
Untul de corp este minunat! Imi lasa pielea extrem de catifelata si frumos mirositoare. Se intinde usor si este foarte usor absorbit de piele iar acesta din urma ramane hidratanta mult timp. Parfumul este un amestec subtil de argan, iasomie si vanilie care ramane pe piele mult iar in momentul in care imi dau cu el se simte in toata camera!

Iar despre gelul de dus: Este produsul ideal pentru o baie hranitoare care lasa toate tipurile de piele moi si matasoase, invaluind corpul cu spuma sa moale si cremoasa si cu o aroma intensa si placuta.
Uleiul de Argan ofera pielii o textura catifelata impresionanta.Extractul de Iasomie este un ingredient foarte eficient pentru pielea deshidratata si uscata. Aceste este mai mult decat un gel de dus : este un produs de frumusete care hraneste simturile si delecteaza pielea. Destinat pentru toate tipurile de piele, mai ales cele deshidratate.
(Ideale per un bagno nutriente che regala setosità e morbidezza a tutti i tipi di pelle, avvolge il corpo con la sua schiuma soffice e cremosa e con la sua calda e intensa fragranza. Un derivato dall'olio di Argan svolge una potente attività emolliente e nutriente. L'estratto di Gelsomino è ottimo per la pelle secca e disidratata. Più di un bagnodoccia è un trattamento di bellezza che sublima la pelle e appaga i sensi!
Ideale per un bagno nutriente che regala setosità e morbidezza a tutti i tipi di pelle. Un derivato dall'olio di Argan svolge una potente attività emolliente e nutriente. L'estratto di Gelsomino è ottimo per la pelle secca e disidratata.
)



 Gelul de dus este cremos, face multa spuma si are acelasi parfum subtil si dulce care ma duce cu gandul la misterul femeilor araboaice.. poate datorita iasomiei (iasomie de desert, specific din Maroc). 

Ambele produse imi plac extrem de mult si le recomand cu caldura! Produsele se gasesc si la noi, am inteles ca prin farmaciile Sensiblu (eu personal nu le-am vazut), iar pretul este in jur de 40 lei fiecare.





Grazie alla presenza dell'olio di Argan assicura alla pelle di tutte le età i benefici di questo prezioso elisir di bellezza: nutre, protegge, ammorbidisce e svolge una forte azione anti-age. L'estratto di Gelsomino è particolarmente benefico per la pelle secca e disidratata. Un vero piacere da concedersi ogni giorno dopo il bagno o la doccia.

vineri, 21 ianuarie 2011

Despre carti... si alte nimicuri

Hello!

Sunt la munca.... dar nu am ocupatie... stau....
Defapt nu stau, citesc... pentru a nu stiu a cata oara citesc Amurg de Stephenie Mayer, iar de data asta senzatia e ciudata pentru ca acum mincul Calarasi seamana izbitor cu Forks... din cauza ploii constante din ultimile zile si a stratului de nori care imi ofera senzatia de claustrofobie! Din pacate nu pot asemana cele doua orase si din punct de vedere al vegetatiei... aici totul e usact, fara viata...

As avea nevoie de o ciocolata calda si un fotoliu / pat confortabil... ar fi un inceput de weekend perfect!

M-am reapucat de citit.. nu ca am decis, dar e un fapt... dar nici nu am renuntat vreodata iar acum am reinceput... insa mereu cand sunt in sesiune si ar trebui sa citesc carti de specialitate pentru ultimile mele amarate de examene de la masterul acesta, eu citesc orice altceva.



Azi de dimineata am terminat "Sunt aiurita si se ia", o lectura usoara si placut - atat de placuta ca am inceput cartea ieri si am terminat-o in dimineata asta...
Asa fac mereu cand imi place o carte: nu mananc, nu beau, nu dorm pana nu o termin :) Ba mai mult, daca mi-a placut foarte mult cartea citesc si prefata si toate parerile de pe ultima coperta :)



Insa cu cele 4 carti ale lui Meyer e alta poveste... prima data cand le-am citit nu le lasam din mana... si asteptam cu nerabdare aparitia urmatorei carti - cea mai grea a fost asteptarea pentru Zori de zi, cateva luni, dar inainte o citisem in engleza - apoi, dupa ce am citit cartile am vazut si filmele (mai putin la Amurg, unde am vazut mai intai filmul, mi-a placut baiatul, am cautat informatii si am aflat de carti).
Dupa cateva saptamani dupa ce citisem toate cele 4 carti mi-am spus ca merita recitite, asa ca le-am recitit si mi s-a parut alta poveste pentru ca acum eram atenta la detalii, deindata ce firul actiunii imi era deja cunoscut.



Apoi se anunta premierea filmului New Moon, asa ca imi propun sa recitesc inca odata cartile si apoi sa ma bucur si de film - de care, apropo sunt dezamagita - si asa le-am citit a treia oara. Iar povestea s-a repetat inainte de aparitia filmului Eclipsa.
Azi m-am hotarat datorita vremii de afara ca ar fi potrivit sa recitesc cartile! :)

Stiu credeti ca sunt bolnava:), ca am probleme serioase :)) Poate chiar am, dar mie tot imi plac cartile astea :D

Mai sunt pe lista mea cateva carti care mi-au placut si le-am recitit de cateva sau am in gand sa le recitesc, cum ar fi "Esco a fare due passi" de Fabio Volo (e in italiana si ca sa ii prind toate subltilitatile literare am recitit-o de vreo 3, 4 ori :D.. dar a meritat), "Scuza, ma ti chiamo amore", "Prin tara simturilor", "Povestea lui O", "Belle de nuit", "Blle de Jour " ("Noile aventuri ale unei prostituate de lux londoneze" nu se ridica la nivelul primei carti), "Nopti orientale", "Fructul interzis", "Melisa P", "Adela"... dar nu neaparat in ordinea asta...

Mi-ar placea asa mult sa gasesc alte carti care sa imi placa pe masura astora... carti care sa ma tina prinsa de ele, sa nu vreau sa le las din mana pana nu le termin...

Voi ce cititi sau ce ati citit si v-a placut mult?

miercuri, 19 ianuarie 2011

dezamagita...

Life suck`s...

2 in 1

Oricat ai incerca nu poate fi la fel
Spui mereu 'E de vina el'
Oricat ai incerca nu poate fi cum era
Spui mereu, mereu, 'E de vina ea'.
 
Ce faci cand trebuie sa pleci de langa el cand totul era la start
De ce te prefaci ca nu-l placi cand lacrimile nu ti s-au uscat pe fard ?
De ce te ascunzi, ca mai rau te afunzi intre 4 pereti sa inveti
Crezi ca-ti imaginezi, ca pe lume nu mai sunt deloc baieti
Dar mai sunt, seara mai cant, ca stai degeaba in casa
Crezand ca e valabil la toti, ca numai de sex le pasa
Si plangi dar daca poti lasa-l cand sunt atatea stele
(Si cand te uiti prin geam il vezi pe el in ele...)
Cere prea mult acela care vrea ca 2 in 1 sa fii cu acela care tii
Dar fii in fatza ta, iar v-ati privi in ochii mintii
Iar daca n-ai mai gresi, daca n-ai mai lua totul in gluma
Poate candva veti ajunge ca Ying si Yang, mana de mana
Ca poate sa-l mai auzi o data ai vrea, te-ndrepti spre telefon
Si vocea lui cand iti spune 'Alo' te lasa fara de ton
La ceasul cand altii dorm tu revii si memorii-s inca vii
Stiu, impaca-te cu el cat inca nu e prea tarziu.

In oras mi-ai spus, 'te iubesc' primul (?)
Dupa care sigur ti s-a rupt filmul
A fost prematur, (regreti acum)
Nu-i nimic, fii tu, oferi totul
Dar fii sigur ca mereu va fi un altul
Oricum fara ea nu mai e nici un atu
Hai sun-o tu, spune-i ca ti-e gol sufletu'
Ca atunci cand a plecat a luat cu ea totu'
Si ca ai incercat sa-ti umpli viata cu ceva tot tu
Nu te mai gandi cine, cum a gresit
Nu te mai gandi cine a plans cand celalalt a zambit
Cine a avut credit, cine a avut merit mai mult, mai mult,
Evita, ezita sa crezi ca viata e trista
Sunt lucruri frumoase intre voi ce stau inca pe lista
Persista, rezista si insista sa crezi (sa crezi...)
Ca are suflet pentru tine si asta nu poti sa o vezi
Poate luceafarul din ea nu are scara sa coboare
Dar sageata lui Cupidon inca doare
*Separati de* departare, lasa sufletul pustiu, stiu
Impaca-te cu ea cat inca nu e prea tarziu.


Racla & Dee

luni, 17 ianuarie 2011

Sweet giveaway

Hello again!

modniza ne-a pregatit un giveaway...


+ surprize pentru castigatoare!! Ce ziceti?
Mai multe detalii aici!

M A S C A R A

Hello!


Sunt in cautarea unui mascara perfect... dar, ca multe dintre noi, nu l- am gasit inca... insa sunt foarte fericita pentru ca am gasit o combinatie care imi face genele foarte lungi, voluminoase, cu efect de gene false dar fara sa le faca ingreunate si fara aspectu acela neingrijit.. genele mele arata perfect datorita a 2 produse:
2 straturi de Professional lash Booster - Jillian Dempsey - Avon + 2 straturi de Lash Stiletto - Maybelline => gene perfecte pentru mine :)





Aveam Preofessional lash Booster-ul de cateva saptamani dar cand l-am cumparat nu mi s-a parut prea stralucit, desi l-am incercat cu toate tipurile de mascara pe care le aveam, asa ca l-am lasat uitat in cosuletul meu cu mascara pana cand una din my best friends mi-a dat Lash Stiletto.
Cel din urma, folosit singur, mi-a placut destul de mult, insa am vrut sa ii mai dau o sansa si lash booster-ului de la Avon, astfel le-am folosit pe cele doua impreuna si sunt speakless!! genele mele niciodata nu au fost mai voluminoase si mai lungi!!


Voi ati gasit mascara perfect?

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

dupa ceva timp...

Hello,

Dupa aproape o luna I am back.... :) Fiind implicata in prea multe chestii, pentru o perioada asa aglomerata cum a fost cea a sarbatorilor de iarna nu am reusit sa fac fata, ne mai tinand seama faptul ca in ajun de Craciun laptop-ul meu a "cedat" :(
So, trecand peste, va spun si eu, un mult intarziat, La Multi Ani!

Ramasesem datoare cu detalii ale ultimului make-up postat.. o s atrec repede peste. (Felicitari castigatoarelor concursului!)










Produsele folosite:

Fata:
FDT - Time Plus, Seventeen;
Tranlucent Matifying Powder, ELF Studio;
Contouring Blush & Bronzing Powder, ELF Studio;

Sprancene:
Eyebrow Kit, ELF Studio;
All Over Color Stick - Spootlight, ELF;

Ochi:
Eyelid Primer, ELF;
Paleta 120;
Glitter Cream Pallet - Fresh Green, NYX;
Elegant Lashes #201 Black;
2000 Calorie Mascara, MaxFactor

Buze:
Lip Primer & Plumper, ELF Studio;
Make-up Disc, Volume 2 - white lipstick, BK Cosmetics.






Poop!