duminică, 30 ianuarie 2011

Eyebrow Powder --> Revlon / NYX / ELF

Hello girls!

De ceva vreme vreau sa fac un post despre fardurile pentru sprancene.. dar ocupata cum sunt :D nu am reusit. Si pentru ca azi trebuia sa fie ziua rezervata doar pentru invatat pentru ultimul meu examen din acest semestru, o sa il fac azi :D (like I say... orice ca sa nu invat)

Pana acum juma` de an foloseam un creion pentru sprancene No Name si eram oarecum multumita de ce facea.. apoi, documantandu-ma am descoperit fardurile pentru sprancene iar primul pe care l-am comandat a fost Revlon Vital Radince - Brow Fill - In Powder (02 Blonde).


Asa arata sprancenele mele cu acest fard:



In aceasta cutiuta gasiti 2 farduri: unul deschis si altul mai inchis, o pensulica si o oglijoara.
Imi place foarte mult la el pensulica pentru ca e subtire, moale dar in acelasi timp suficient de tare cat sa te ajute sa "desenezi" ce vrei cu ea.
Nu imi place foarte mult acest fard pentru ca nu umple eventualele "gauri" si nici nu iti poti contura sprancenele cu el pentru ca nu este suficient de pigmentat. Eu consider ca este bun pentru fetele care au sprancenele perfect conturate de la mama natura si au nevoie doar de putina accentuare a culorii, pentru ca de corectat nu le poti corecta cu acest fard.


Ulterior am achizitionat Eyebrow Cake Powder (Dark Brown/Brown) de la NYX. Intr-o cutiuta micuta, draguta, gasiti 2 farduri, o ceara pentru sprancene si 2 pesulici: una unghiulara si una ca celele de la mascara.
Fardurile sunt pigmentate, poti umple si contura usor cu ele sprancenele iar ceara ti le aseaza frumos.





Imi place mult acest fard insa il consider potrivit pentru machiajele de seara pentru ca, datorita pigmentatiei, sprancenele nu arata chiar natural.
Singurele minusuri pe care le  vad la acest kit sunt lipsa oglinzii din cutiuta si grosimea destul de mare a pensulei unghiulare - nu prea este ok daca ai sprancenele subtiri, mai ales in partea exterioara a acesteia.


Un alt fard pentru sprancene pe care il am este Eyebrow Kit (light) de la EFL Studio. Intr-o cutiuta neagra, oarecum eleganta, gasim un fard deschis si o ceara colorata intr-un maro inchis, o oglinda generoasa pentru dimensiunea cutiei si o pesnula cu doua capete: unul unghuilar iar celalat rotund si foarte flafy.




Eu folosesc fardul cu pensula rotunda si reusesc sa evidentiez si sa umplu spatiile goale iar pensula cealalta o folosesc pentru ceara, cu care imi conturez sprancenele si le "asez". Aspectul final este natural de aceea acesta este kitul pentru sprancene pe care il folosesc zi de zi.




Acum nu mai m-as intoarce la creionul pentru sprancene :D

Voi ce folositi pentru machiajul sprancenelor?


Week-end placut! Pup

3 comentarii:

  1. da,interesant.eu tot cu creionul fac,nu am indemanarea pentru astfel de kituri.mersi.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu, te inteleg, si mie mi-au trebuit multe incercari pana sa prind "indemanare" dar acum, asa cum am spus, nu mai m-as intoarce la creion! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Creion folosesc draga mea, pentru ca pensula din astfel de kit-uri imi este inutila deoarece nu prea mai am sprancene decat 2 fire si trebuie sa le redau forma ...:))! Dar cand aveam sprancene foloseam kit-ul de la NYX si mi-a placut f mult pt ca rezista destul de mult timp pe fata!:)

    RăspundețiȘtergere