luni, 17 ianuarie 2011

M A S C A R A

Hello!


Sunt in cautarea unui mascara perfect... dar, ca multe dintre noi, nu l- am gasit inca... insa sunt foarte fericita pentru ca am gasit o combinatie care imi face genele foarte lungi, voluminoase, cu efect de gene false dar fara sa le faca ingreunate si fara aspectu acela neingrijit.. genele mele arata perfect datorita a 2 produse:
2 straturi de Professional lash Booster - Jillian Dempsey - Avon + 2 straturi de Lash Stiletto - Maybelline => gene perfecte pentru mine :)





Aveam Preofessional lash Booster-ul de cateva saptamani dar cand l-am cumparat nu mi s-a parut prea stralucit, desi l-am incercat cu toate tipurile de mascara pe care le aveam, asa ca l-am lasat uitat in cosuletul meu cu mascara pana cand una din my best friends mi-a dat Lash Stiletto.
Cel din urma, folosit singur, mi-a placut destul de mult, insa am vrut sa ii mai dau o sansa si lash booster-ului de la Avon, astfel le-am folosit pe cele doua impreuna si sunt speakless!! genele mele niciodata nu au fost mai voluminoase si mai lungi!!


Voi ati gasit mascara perfect?

2 comentarii: