vineri, 24 septembrie 2010

Telefoane pretioase

Care e diferenta dintre un telefon care costa 1.900.000 de € si unul de doar 100 de €? Detalii, detalii, detalii si iarasi detalii...
Si cum toata lumea vrea un telefon de aur si incrustat cu pietre pretioase am incercat sa adun aici unele dintre cele mai pretioase telefoane din lume...



1. Acesta este cel mai scump iPhone din lume si nu pentru ca ar fi mai destept decat fratii lui, ci pentru ca are o carcasa din aur de 22 carate si 271 grame, iar carcasa decorata cu 136 de diamante care au 68 de carate in total.
iPhone-ul 3GS SUPREME costa 1.92 milioane lire sterline. Imaginea urmatoare ti-l descrie in intregime.



2. Desi criza nu a trecut, noua creatie de la Dior costa nici mai mult nici mai putin decat 26.000 de dolari si este un telefon. Noul telefon de la Dior are un ecran screen touch de 2.6 inch si o camera de 2 megapixeli. Insa ceea ce e special la acest telefon este faptul ca carcasa imita pielea de crocodil si este decorat cu 640 de cristale Swarovski, adica 3.251 de carate in total. Asta face ca noua creatie de la Dior sa coste 26.000 de dolari. 


 3. Noul model creat de specialistii de la Vertu este fabricat dintr-o singura bucata de aur masiv prelucrat manual. Productia sa a durat aproape 2.000 de ore, totul fiind facut fara ajutorul vreunei masini. Tastatura handset-ului este pe masura, fiind realizata din cristale de safir. Chiar si cutia in care este livrat terminalul este la fel de pretioasa. Acesata este confectionata din lemn de nuc si la fiecare deschidere isi intampina posesorul cu semnatura-vocala a Vertu. Handset-ul Vertu Boucheron 150 poate fi achizitionat pentru un pret de aproximativ 30.000 dolari.


4. Producătorul de telefoane de lux Mobiado a dezvăluit o creație care l-ar face invidios şi pe Brâncuşi…
Surprinzătoare? Mai mult decât surprinzătoare! Un telefon… dintr-o bucată de marmură solidă
 Telefonul concept CPT001, prezentat zilele trecute, are literele și detaliile gravate cu aur. Iar ecranul… ei bine, ecranul, care este tactil, firește, e realizat dintr-o piesă maaare de safir. Butoanele sunt din aur, iar la unul dintre capete vei găsi un ceas mecanic, bineînţeles tot din aur. E ca în poveștile cu zâne, în care totul lucea de-ți fura privirea,  castelul era din aur, scările din marmură, paharele din cristal (Swarovski, să mai modernizăm povestea). Să mergem mai departe… cei de la Mobiado admit că ideea unui telefon din marmură poate părea … puțin neobișnuită, însă asta numesc ei gândire ”out-of-the-box” în design, iar pasiunea pentru elementele avangardiste este esențială în creațiile lor.


5. Aceste telefoane mobile super high-end sunt o anomalie fascinanta in cadrul industriei de profil. In vreme ce producatori de mobile ca Nokia, Samsung si Motorola produc pe banda rulanta milioane de telefoane de 40 de dolari pentru piete in curs de dezvoltare precum China, Rusia si India, firme mai mici, ca Amosu si Peter Aloisson, se concentreaza pe o populatie mult mai redusa, de la celalat capat al pietei.

NOKIA
Mobiado luxury phone


Dintr-un motiv ”necunoscut noua”  majoritatea dintre noi ne alegem , pana la urma , cu specificatii prêt-à-porter, la un pret rezonabil... Dar sa visezi nu costa nimic!:)



Un comentariu:

  1. Sunt nu numai cele mai scumpe telefoane din lume dar si cel mai feumoase!!!

    RăspundețiȘtergere